Bevrijd Ontmoeten
tussen
Moeder & Dochter

Het kan, echt! Je hebt elkaar nog!
Omdat je het waard bent!


Bevrijd Ontmoeten


Een coachprogramma voor moeders en dochters

die verlangen naar een goed contact met elkaar

 

Verlang jij naar een goede relatie met je moeder?
Een contact waarbij je gewoon met elkaar omgaat, zonder spanning. Zonder dat je bang bent iets verkeerd te zeggen of te doen. Waar geen snijdende stiltes vallen of betekenisvolle blikken elkaar toegeworpen worden. Bij elkaar jij jezelf kan zijn.

Verlang jij naar een goede relatie met je dochter?
Een contact waarbij je gewoon met elkaar omgaat, zonder spanning. Zonder dat je bang bent iets verkeerd te zeggen of te doen. Waar geen snijdende stiltes vallen of betekenisvolle blikken elkaar toegeworpen worden. Bij elkaar jij jezelf kan zijn.

Is jouw diepste verlangen, je veilig bij je moeder te voelen. Dat je je verhaal bij haar kwijt kan. Ze naar je luistert. Jij haar vragen kan stellen, zoals "Mam, hoe was dat vroeger?" of "Hoe deed jij dat?". Dat je bij haar langs kan gaan of zij bij jou, zomaar, gewoon voor de gezelligheid. 

Is jouw diepste verlangen, echt contact met je dochter. Dat je je dochter weer in je armen kan sluiten. Dat je weer deel uitmaakt van haar leven. Je kan delen in haar vreugde. Er voor haar kunt zijn bij pijn. Dat je bij haar langs kan gaan of zij bij jou langs wipt, gewoon voor de gezelligheid.

Is dit in jouw gevoel als een verre droom en schijnbaar onmogelijk, omdat jullie al verschillende gesprekken en verzoeningspogingen hebben gedaan. Waarbij het maar niet lukt echt en goed contact samen te krijgen.  Jij nog steeds verdriet hebt door wat er in het verleden gebeurd is. Het bij jou vanbinnen nog steeds pijn doet. Of dat je eigenlijk nog boos bent om wat gedaan of gezegd is. Misschien heb jij spijt, maar weet dat niet te uiten. Of wellicht dat jij geen idee hebt waarom het nu tussen jullie weer zo is zoals het is, maar het niet goed voelt. Of ben je bang, omdat zij altijd zo narrig doet dat je ineenkrimpt bij de gedachte alleen al weer samen te moeten zijn. En je bijna de hoop niet meer hebt dat het ooit nog goed komt. En zoals het nu gaat, ach, zo het ook wel gaat.  Maar toch .... het eigenlijk zo'n zeer doet als je aan haar denkt, omdat je haar zo mist.

Dit verlangen hoeft geen droom meer te zijn,

maar een hartenwens die uitkomt.

Bevrijd Ontmoeten,

een liefdevol coachtraject voor Moeder & Dochter.

 

Hoe heerlijk zou het zijn jezelf te bevrijden van dat stille verdriet. Dat dit verlangen geen droom is, maar een hartenwens die uitkomt.
Je elkaars leven weer kunt vieren. De nieuwe dag er weer een is om je op te verheugen.
Je huwelijk er een is mét je moeder, waar je trots op je dochter bent, je beide kan stralen.
Als er kleinkinderen komen of zijn, zij naar oma kunnen, zonder de spanning mee te krijgen. Jij als oma ze in je armen kan houden. Echt ontmoeten!

Hoe heerlijk zou dat zijn dat beklemmende gevoel los te kunnen laten. Niet meer piekeren en wakker liggen. Los komen van die ziekmakende pijn, weggestopt in je lijf, telkens als je aan haar herinnerd wordt. Elke verjaardag, van jezelf, van haar. Elk familiefeest. Elk jaar weer moederdag. Telkens als je andere moeders en dochters wel blij en gewoon ziet samengaan, bij vriendinnen, buren of in een film. Bevrijd jezelf van die steen in je hart. Omdat je het waard bent!

De weg naar elkaar is weer te vinden. Jullie wil om het te veranderen is de sleutel. Een belangrijke eerste stap. Allebei op je eigen manier. Niets geforceerd, stap voor stap. Jouw verleden helen. Zo bevrijdend. En als je in de toekomst afscheid van elkaar móet nemen, hoe waardevol is het dan aan elkaar goede herinneringen in je hart te dragen. Elkaar bevrijd ontmoeten, het is zo'n geschenk voor jezelf en voor elkaar. Het kan echt. Jullie hebben een kans. Je hebt elkaar nog!

Wat heerlijk is het dan om elkaar weer blij te ontmoeten. De pijn en het verdriet geheeld. De sleutel van elkaars hart ontvangen. Om zo vanuit een nieuw perspectief het leven weer samen te delen. De zon in jouw en haar hart weer voluit kan stralen en de kou door haar milde warmte verdwijnt.
Hoe bijzonder is het om elkaar dan in een nieuw licht te ontmoeten en te voelen dat je gezien wordt. Hoe waardevol is het sprankelend jezelf te kunnen zijn bij elkaar jij & zij.  Jullie!


Bevrijd Ontmoeten

Een coachprogramma waarbij je de brug tussen elkaar gaat vinden.

Jullie niet verder beschadigd raken.

Waarbij jullie intentie, een betere relatie, het uitgangspunt is en blijft.

.

Ha lief mooi mens,

In mijn werk als coach met vrouwen, maar ook in mijn eigen leven, heb ik de afgelopen jaren gezien en ervaren hoe pijnlijk en verdrietig het is als het contact tussen moeder en dochter niet goed is. Vaak een intens en groot stil verdriet. En wat een invloed dit heeft op het dagelijkse leven. Op je gezondheid, je levenskeuzes. Dat dit zo ten koste gaat van veel. Oftewel, wat een enorm rimpeleffect het op je leven heeft als het niet goed zit tussen elkaar.

De relatie moeder < - > dochter is een bijzondere. Je bent door elkaar ontstaan. Door haar ben je geboren, als moeder, als dochter. Altijd neem je dit met je mee of je nu wel of geen contact hebt. Altijd weer wordt je aan elkaar herinnerd, op allerlei wijze. Hoe waardevol en belangrijk is het dan als dit een goede relatie is. En het kan, als je beide wilt, echt!

Vanuit mijn expertise, mijn eigen ervaringen, en door het doen van gerichte studies, heb ik daarom dit coachprogramma Bevrijd Ontmoeten ontwikkeld. Een intens maar liefdevol maandtraject, met individuele en gezamenlijke coachsessies en online support.

Een programma waarbij je jouw pijn leert los te laten, jij gaat helen. Waar je leert aangeven waar jouw grenzen liggen. Wat je graag van elkaar wilt of nodig hebt. Naar elkaar gaat luisteren. Anders naar elkaar leert kijken. Je afspraken gaat maken hoe je samen verder wilt. Zo ruimte in jou komt en je weer kunt gaan voelen wat je in elkaar waardeert. Om stap voor stap te komen tot een nieuw perspectief en vandaaruit vrijer en blijer samen te leven.

Els Kröner
Els Kröner

Soulcoach

Weet je bent het beide zo waard om gelukkig te leven!

Balance

Heel je verleden
en kom in balans

The Key

Vind de sleutel
naar elkaars hart

You are a Gift!

Ontvang het geschenk
bij elkaar sprankelend
jezelf te kunnen zijn!

De eerste stap is simpel

w

Gratis 30 minuten kennismakingsgesprek

Zegt jullie hart ja! Stuur mij een bericht!

l

Of neem met mij contact op via

Dit is wat anderen over hun ervaring met mij en hun coachtraject zeggen.

 

NB. Vanwege de privacy gevoeligheid wilden sommige vrouwen liever anoniem blijven,
maar mocht ik hun ervaring wel vermelden, mede om anderen bij hun keuze behulpzaam te zijn.
Ik ben blij dat ik het mag vermelden en dankbaar dat ik met hen heb mogen werken.

Het is mij duizend keer meegevallen. Beter nog, ik ben zo ongelofelijk blij dat ik het gedaan heb en ja heb gezegd.

Ik zag eerst enorm op tegen het traject. Wist niet wat ik kon verwachten en was bang wat ik over mij heen zou krijgen.
Maar al snel voelde ik mij door Els op mijn gemak en veilig. Zij begrijpt je en je mag echt zijn wie je bent.

Het mooiste geschenk is dat mijn dochter en ik weer normaal contact hebben. Geen angst meer, geen spanning meer, ook niet als de kleinkinderen voor oppas worden gebracht. Ik kan me er weer op verheugen als ze komen.

Het is nu weer zo fijn om bij elkaar te zijn. Ik ben enorm dankbaar.

Een moeder

We hebben meer gekregen dan ik had verwacht! Els is een heel fijn en open mens, die goed luisteren kan en bij wie ik me gelijk op m'n gemak voelde. Ze weet ook precies de goede vragen te stellen.
Het gaf me ruimte en meer lucht om dingen uit te kunnen spreken en los te laten.

De sessie in het bos was een hele mooie ervaring. Het ontvangen van de brief, maar zeker ook de wandeling erna waarin we samen, door Els begeleid, dichter bij elkaar zijn gekomen.

Heel fijn ook dat er tussendoor skype sessies waren.

Het complimenten bord maken was sowieso leuk om te doen. Het geven en ontvangen heel bijzonder en fijn.

Het was een hele persoonlijke aanpak van Els, echt mijn complimenten. Mijn verwachtingen zijn dubbel en dwars uitgekomen.

Marjolijn

Niet altijd vind ik het makkelijk om mij te uiten, en eerder waren gesprekken al eens verkeerd gegaan. Maar dit keer was het zo anders.

Geen enkel moment heb ik me nu onveilig gevoeld en dat komt mede door de manier waarop Els werkt en aandacht heeft voor alles.

Het was gewoon heel bijzonder. Voor die tijd voelde ik mij heel lang naar en verdrietig. Maar ben nu zo blij.
Ook nooit gedacht dat ik emotioneel gezien in een korte tijd zelf weer zo in balans kon komen.

Bij het doen van de opdrachten is Els er echt voor je en dat gaf mij zo'n steun om door te gaan. Ik vind het echt geweldig hoe ze er voor mij was.

Er is een last van mij afgevallen.

We lachen weer samen!

Een dochter

Ik heb bij Els het persoonlijke coachtraject gedaan, De Bevrijdende Reis. Deze heeft mijn verwachtingen overstegen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik enorm gegroeid bent en inmiddels een heel ander persoon ben als daarvoor. 

Bij dit traject zijn we heel diep gegaan, maar zo mooi en liefdevol. En ook heerlijk gelachen en plezier gehad.
Het was life-changing!

Ik vind Els een heerlijk mens en heb enorm genoten van onze reis samen en zou het zo weer doen!

Lindsay


Coaching bij Els was voor mij als een prachtig cadeau.

Zoveel is er gebeurd. Zoveel op zachte wijze aangeraakt.
Els heeft mij mezelf laten zien. Liefdevol.
Vanuit warmte & aandacht.

Coaching bij Els is als een warm bad. Veilig, betrokken & gewoon héél fijn!

Patricia

Ik vind het echt een cadeau voor ons allebei dat we dit gedaan hebben.

Het leren loslaten van mijn pijn en woede was heel bevrijdend. Ik wist niet dat ik nog zoveel emoties in mij had weggestopt. Maar ben nu ook van het beklemmende gevoel in mijn keel af.

De sessie in het bos heeft op mij het meest indruk gemaakt. Daar kregen mijn dochter en ik voor het eerst weer echt contact sinds lange tijd. Dit kwam niet alleen door de mooie opdrachten, maar Els heeft door haar warme persoonlijkheid en haar steun, voor ons allebei, hier essentieel aan bijgedragen.

Els is een hartelijke fijne vrouw en heel attent, wat je ook steeds tot in de kleinste details terug ziet.

De eindsessie was heel ontspannen, gezellig zelfs en heeft mij enorm geraakt. Niet verwacht dat creatief bezig zijn voor elkaar zo speciaal kon zijn.

Heerlijk dat mijn dochter en ik nu weer regelmatig afspreken en tegenwoordig zelfs af en toe gezellig samen een terrasje doen. 

Een moeder

De eerste keer dat ik bij Els kwam werd ik gelijk heel warm ontvangen.

Ik ben bij Els gekomen omdat ik graag dingen wilde leren loslaten, me weer fijn wilde voelen.
Door privé omstandigheden kon ik niet gezamenlijk het coachtraject doen en ben ik alleen gegaan. Ook dit alleen te doen heeft mij heel goed gedaan.  

Vooral de loslaat sessie heeft veel indruk op mij gemaakt. Els luistert goed naar je en ze begreep bij precies en voelde goed aan wat ik nodig had/heb.

Els is een liefdevolle vrouw die mij enorm heeft geholpen in mijn proces.

Het leuke is dat mijn creativiteit daarna opgang is gekomen en ik nu regelmatig schilderijen maak,  heerlijk!

Simone


Bevrijd ontmoeten

Offline coaching programma voor Moeder en Dochter

€ 749, -

 

Het Programma

Een offline maandtraject
met online support

 

Sessie 1 - De helende start

Een live sessie voor elk van jullie apart.

Met aandacht, ruimte en erkenning voor al wat in jou leeft, al jouw emoties.

Een sessie waarin je op milde wijze pijnlijke emoties los gaat laten.

Jouw onderliggende verlangens gaat ontdekken.

Je anders naar de ander gaat kijken.

Het verleden en/of elkaar gaat accepteren,
vergeving kan ontstaan.

Een sessie waarbij je het stap voor stap leert te doen en zo in jou een energiestroom ontstaat die je door het proces heen draagt.

Bijzonder om te doen en echt een cadeau aan jezelf.

 

Opdracht

Na de eerste sessie waarbij voor jullie beide ruimte en veiligheid is geweest om alles te uiten, krijg je een schrijfopdracht voor thuis mee.
Deze opdracht ga je, door het doen van de eerste sessie, vanzelf vanuit een ander licht maken.
Deze opdracht maak je vanuit verbinding tot elkaar.

 

Bonus 1

Je staat bij deze opdracht niet alleen. Tussentijds hebben jullie ieder de mogelijkheid voor een skype gesprek met mij.
Voor support, te sparren, of net wat op dat moment bij jou speelt.

 

Sessie 2 - De brug

Dit is een gezamenlijk sessie.
Ik ontvang jullie in een fijne neutrale omgeving waar de koffie/thee klaar staat. Met daarna (als het weer het toestaat, een coachsessie in de natuur.
Tijdens deze sessie krijgen jullie alle nodige tools en begeleiding, waardoor je de brug naar elkaar gaat vinden. En kom je tot afspraken hoe je samen verder gaat.

 

Bonus 2

Tussentijds kunnen jullie ieder opnieuw gebruik maken van een skype gesprek van met mij.
Voor support, te sparren, of net wat op dat moment bij jou speelt.

 

Sessie 3 - Cadeau voor het hart

Deze sessie is een cadeau aan elkaar van hart tot hart.

In deze sessie ga je kijken naar het positieve in elkaar.

Dit ga je doen aan de hand van
een ontspannen en creatieve opdracht.

Het uiten van je gevoelens in deze vorm geeft, door het gebruik van woorden en beeldmateriaal, het geheel een extra sprankelende dimensie.

 

Bonus 3

10 % korting op mijn workshops, events en andere coaching.

 


Zegt jullie hart ja?!
Stuur mij een bericht en we hebben
contact!

Contactformulier

Frequently Asked Questions

Hoelang duurt dit coachtraject?

Dit coachtraject is in een tijdsbestek van een maand. Juist omdat je beide in een veranderingsproces komt is het belangrijk maar ook fijn om de stappen in een aantal weken achter elkaar te maken.

Het traject kan wel elk moment van de maand starten.

Op wat voor termijn kunnen we beginnen?

De data en tijdstippen gaan in overleg met elkaar. Ik probeer altijd op korte termijn af te spreken. Alle data plannen we in een keer.

Waar zijn de livesessies

De eerste en de laatste sessie zijn in principe bij mij in de praktijk in Lemmer.
De tweede sessie is bij een nader te bepalen restaurant en natuurterrein.

Ik kan ook naar jullie toekomen. Ik heb wel een voorwaarde dat dit voor jullie beide geen bezwaar is, er een geschikte ruimte is en er geen storende omgevingsfactoren zijn.

Binnen 15 km van Lemmer is het gratis. Daarbuiten komt er € 0,19 ct. per km bij.

Regelmatig ben ik in het midden van het land, omgeving Baarn, en daar vinden dan ook regelmatig mijn afspraken plaats. Vraag naar de mogelijkheden als Lemmer te ver weg voor jullie is!

Als jullie verlangen er is mag de afstand nooit een obstakel vormen.
Laten we dan hier contact over hebben, we vinden altijd een oplossing!

Ook als een van jullie in het buitenland is. Ook dan vinden we een weg!

Kan de afspraak ook bij ons thuis plaatsvinden, ik zit met oppas?

Ja, dat de meetings bij een van jullie thuis plaatsvindt is een mogelijkheid.
Dit is afhankelijk van diverse factoren, o.a. de afstand en de mogelijkheden en omgevingsfactoren bij jullie thuis.
In goed overleg kunnen we dit zeker bespreken.

Hoelang duurt zo'n sessie per keer?

De sessies duren gemiddeld 2 uur per keer. De ene keer is het iets korter, de andere keer wat langer. Net wat nodig is. Er wordt in jou veel aangeraakt en op een gegeven moment is het ook goed en fijn om af te ronden.

Waarom is de eerste sessie op een en dezelfde dag?

Beide zetten jullie vanuit verlangen de moedige stap dit helende en bevrijdende traject aan te gaan. Om gelijk op te gaan, ook op onbewust niveau is het belangrijk tegelijk te starten.

De eerste sessie is met een ieder apart, kan dit ook tegelijkertijd?

In dit coachtraject doe ik de eerste sessie bewust voor ieder apart.
Dit is juist zodat jullie beide de ruimte krijgen in alle veiligheid en openheid jouw pijn en verdriet of boosheid te kunnen uiten, zonder dat de ander extra gekwetst of geraakt kan worden.
Deze essentiële stap doe je voor jezelf.
En vormt de bouwsteen waarop je in de opvolgende sessies verder bouwt naar een goed contact.

Hoe gaat de eerste sessie qua tijdsindeling?

De eerste sessie is een ochtend en een middag op een en dezelfde dag.
Samen hieraan beginnen, samen gelijk van start!
Dit werkt op verschillende fronten door, ook omdat er daarin direct gelijkwaardigheid is.